Anlık Bildirim

Hideo Kojima'dan battle royale oyunlarına ilginç eleştiri

San Diego Comic-Con'a katılan ünlü oyun yapımcısı Hideo Kojima, battle royale oyun türünü eleştirdi. Kojima, battle royale türünü "para kazanmanın en kolayı yolu" olarak nitelendiriyor.
Hideo Kojima'nın merakla beklenen yeni oyunu Death Stranding, önümüzdeki kasım ayında nihayet oyunseverlerle buluşuyor. Death Stranding ile ilgili geçtiğimiz günlerde Comic-Con'da bir panel düzenleyen Kojima, konuşmalarında bazı ilginç ifadelere yer verdi. Ünlü oyun yapımcısı, son zamanların popüler oyun türü battle royale'den pek haz etmiyor gibi.

The Hollywodd Reporter'dan Patrick Shanley'in haberine göre Hideo Kojima,"Para kazanmanın en kolay yolu, herkesin bir adada birbirini vurmaya çalıştığı bir oyun yapmak. Ben ise bunu yapmak istemiyorum." ifadelerini kullanmış. Kojima'nın bu sözlerinden sonra Comic-Con'daki kalabalıtan yoğun alkış aldığı belirtiliyor.



Hideo Kojima bildiğiniz gibi oyunlarında hikayeye çok fazla önem veren bir yapımcı. Battle royale tarzı oyunların Kojima'nın kişiliğiyle uyuşmadığı söylenebilir. Bu konuyla ilgili de bazı açıklamalar yapan Kojima,"Yeni ve farklı bir şeyler yaratmanın, oyunculara daha önce tatmadıkları türden duygular yaşatmanın peşindeyim. Tüketirken sindirmenizin zor olacağı bir şeyler yapmak istiyorum." ifadelerini kullandı.


Hideo Kojima'nın heyecanla beklenen bilim kurgu temalı yeni oyunu Death Stranding, 8 Kasım 2019'da piyasaya sürülecek. Kojima, Death Stranding'de Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Lea Seydoux, Margaret Qualley, Guillerme Del Toro gibi Hollywood'un ünlü isimleriyle birlikte çalıştı.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10250 kez okundu.
21 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
death stranding, Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim