Anlık Bildirim

Huawei’nin Android 7.0 yol haritası sızdırıldı

Bu yıl başında amiral gemi modellerine Android 7.0 Nougat güncellemesini dağıtmaya başlayan Çinli Huawei, geri kalan aylarda da güncelleme dağıtmaya devam edecek.

Son dönemin en popüler akıllı telefon üreticilerinden olan Çinli Huawei, güncelleme tarafında da yoğun çaba serf ediyor. Geçmişteki eleştirilerden sıyrılmak isteyen firma, hızlı bir güncelleme sürecine giriyor.

Pek Çok Önemli Model Sırada

Bilindiği üzere Huawei Mate 9 amiral gemi serisi kutudan Android 7.0 işletim sistemi ile çıkmıştı. Bu yılın başlarında ise Huawei P9, P9 Plus ve Mate 8 modelleri için güncelleme başlamıştı. Sızan döküman diğer modellerin de tahmini zamanlarını gösteriyor.

Şubat ayında herhangi bir güncelleme görünmezken Mart ayı itibariyle Huawei Nova serisi güncelleme almaya başlayacak. Nisan ayında G9 Plus ve Honor Note 8 modellerine güncelleme verilecek. Mayıs ayında ise Huawei Honor 5X ve M3 tablet modellerine güncelleme sunulacak.

Yılın ilk yarısında firmanın toplamda 10 akıllı telefon modeline Android 7.0 güncellemesi sunması bekleniyor. Nihai güncelleme yayınlanmadan önce bu cihazlar öncelikli olarak beta programına dahil edilecek.

Huawei yeni güncelleme ile EMUI 5.0 kullanıcı arayüzünü getiriyor. Daha hafif, görsel açıdan daha sade ve daha akıcı çalışan EMUI 5 arayüzü, kullanıcısının davranışlarını öğrenebilir olması ile de dikkat çekiyor.

Android 7.0 güncellemesinde Google tarafında bildirimlerden doğrudan yanıt verebilme, arka planda kurulan güncellemeler, bildirim çubuğunda biraz daha genişletilmiş alan, Doze tasarruf modunun daha agresif olması, Java 8 desteği, hızlı başlatma, yerleşik numara engelleme, gelişmiş RAM yönetimi gibi yenilikler yer alıyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7556 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
huawei, huawei android 7.0 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim