Anlık Bildirim

LG G5 bu kez tüm ayrıntılarıyla sızdırıldı

LG'nin yeni amiral gemisi G5 bu kez iki farklı kaynaktan sızıntı kurbanı oldu. Sızıntı kaynakları cihazın görünümü ve çıkarılabilir batarya yapısını tüm ayrıntılarıyla paylaştı.
LG'nin yeni amiral gemisi modeli G5'i tanıtmasına sayılı saatler kaldı. Son anda gelen iki sızıntı ise cihazın tanıtılmadan önce tam anlamıyla ortaya çıkmasına sebep oldu. Sızıntıların ilki cihazın genel tasarımını ortaya koyarken, ikincisi ise çıkarılabilir batarya yapısına ışık tutuyor.

İlk olarak tasarımla başlayacak olursak genel anlamda G serisine özgü tasarım korunmaya çalışılmış. Köşeler bir miktar daha yuvarlatılırken arka kısımdaki kamera ve parmak izi okuyucu sensörün yaptığı çıkıntılar dikkat çekiyor. Kamera kısmına baktığımızda lazer otofokus için ikinci bir lensin kullanıldığını görüyoruz, bunun yanında çift ton LED flaş da unutulmamış. 

G serisinde ses tuşlarını genelde arka kısımda görmeye alışmıştık ancak kameranın altında parmak izi okuyucuya yer veren üretici ses tuşlarını da sol kısma taşımış gibi görünüyor. Bu tasarımı ilginç yapan bi başka detay ise ekranın hemen alt kısmından itibaren aşağıda ayrılabilir bir parça bulunması. Tasarıma dikkatli bakınca ayrılacak kısmın çizgileri de net bir şekilde görülüyor.

Aşağıdaki bölmenin ayrılma sebebi ise LG'nin çıkarılabilir batarya geleneğini devam ettirmek istemesi. Tasarım sınırlarını zorlayan şirket ilginç bir çözüm bularak aşağıdaki parçayı ayrılabilir şekilde tasarlamış. Bazı tasarımlarıyla Android üreticilerine ilham kaynağı olan LG bakalım çıkarılabilir batarya yapısıyla yeni bir trend yaratabilecek mi?
LG G5 21 Şubat'ta düzenlenecek etkinlik ile birlikte resmiyete kavuşacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14258 kez okundu.
102 kişi, toplam 110 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg, lg g5 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim