Anlık Bildirim

LG’den sınıfında uygun fiyatlı ilk HDR oyuncu monitörü

LG 32UK550 adındaki yeni oyuncu monitörü HDR10 ve FreeSync teknolojileri ile oyunculara en iyi kaliteyi sumayı amaçlıyor. LG 32UK550 özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Oyunculara yönelik olarak pek çok önemli teknolojiyi bünyesinde barındıran monitörler haliyle oldukça yüksek fiyata sahip oluyor. LG ise maliyetleri biraz daha düşürerek oyunculara daha uygun monitörler sunmayı amaçlıyor.

LG 32UK550 özellikleri ve fiyatı

LG 32UK550 adındaki yeni oyuncu monitörü 3840×2160 piksel çözünürlüğünde LCD ekrana sahip. Panel DCI-P3 renk uzayının yüzde 95’ini kapsıyor ve 1.07 milyar renk üretiyor. Alternatif olarak da sRGB gamının yüzde 100’ünü kapsıyor.

VA panel barındıran monitör 300 nit parlaklığa ve 3000:1 kontrast oranına sahip. 4 ms griden griye tepki süresi sunan monitör ayrıca 60 Hz tazeleme oranı barındırıyor. Fabrika çıkışı kalibre edilmiş olması artı bir faktör.

HDR10 ve FreeSync teknolojilerine destek sunan monitör böylece en iyi görüntü kalitesini sunarken, yırtılma ve gecikmelerin önüne geçiyor. Yine LG’nin Super Resolution+ teknolojisi ile yukarı ölçeklendirme en verimli şekilde yapılıyor.

Karanlık sahnelerde parlaklığı artıran Black Stabilizer ve gecikmeyi azaltan Dynamic Action Sync modlarını sunan LG 32UK550 modeli 499$ fiyat etiketine sahip. Böylece LG’nin 500$ altındaki ilk HDR oyuncu monitörü olma ünvanını kazandı.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9987 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg, super resolution+ ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim