Anlık Bildirim

Lansmanı ertelenen Nokia X5, 18 Temmuz'da tanıtılacak

HMD Global'in 11 Temmuz'da tanıtılması beklenen yeni akıllı telefonu Nokia X5, mekan sorunu nedeniyle ertelenmişti. Yapılan yeni açıklamaya göre cihaz 18 Temmuz'da tanıtılacak.
Nokia'ın yeni akıllı telefon modeli Nokia X5'in lansmanının 11 Temmuz'da yapılacağı açıklanmıştı. Ancak mekanla ilgili ortaya çıkan bir sorun nedeniyle etkinliği yapılamayan cihazın bu kez 18 Temmuz tarihinde tanıtılacağı açıklandı.

Başlangıç fiyatının 120 dolar olması bekleniyor

Nokia X5, 19:9 en boy oranına sahip 5.84 inçlik bir HD+ ekrana sahip olacak. Çin sertifikasyon kurumu TENAA'da cihazın yonga setinin Helio P60 olduğu ve 3/4 GB RAM ve 32/64 GB depolama alanı seçenekleriyle piyasaya sunulacağı ortaya çıkmıştı. Mevcut Nokia akıllı telefonlara benzer bir tasarım görüşünün hakim olacağı Nokia X5'in arka panelinde 13 MP + 5 MP olmak üzere çift arka kamera ve parmak izi okuyucu yer alıyor.
HMD Global'in ikinci çentikli modeli olan Nokia X5'in teknik özellikleri, bir diğer çentikli model olan Nokia X6'dan daha düşük olacağı için, başlangıç fiyatının da 120 dolar olacağı söyleniyor. Android 8.1 Oreo işletim sistemi ile kutudan çıkacak olan akıllı telefon, Çin pazarı dışında Nokia 5.1 Plus olarak piyasaya sürülebilir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim