Anlık Bildirim

LeEco, Snapdragon 820 yonga setine ısındı

Dünyanın ilk Snapdragon 820 yonga setli akıllı telefonunu tanıtan Çinli üretici LeEco, daha ilki piyasaya çıkmadan şimdi ikinci akıllı telefon modeli için kolları sıvamış durumda.

CES 2016 fuarında dünyanın ilk Snapdragon 820 yonga setli akıllı telefonunu tanıtan ve Qualcomm'un da lansman ortağı olan LeEco ya da eski adıyla LeTv, yeni bir amiral gemi akıllı telefonun hazırlığı içerisinde.

LeEco Le 2 Pro adındaki yeni model 5.7 inçlik 2K çözünürlükte ekrana sahip ve yine Snapdragon 820 yonga setinden gücünü alıyor. 4GB LPDDR4 RAM ile desteklenen model, 3100mAH kapasiteli bir bataryaya sahip ve USB Type-C bağlantısını kullanıyor. Arka kısımda 21MP çözünürlüğünde, ön kısımda da 8MP çözünürlüğünde bir kamera mevcut. Le 2 Pro modeli, firmanın ikinci Snapdragon 820 yonga setli akıllı telefonu olacak.


Modelin diğer özelliği artık LeEco logosu ile gelecek olması. Firma isim değişikliği sonrasında, modellerini yeni logo ile süslemeye başladı. Model yine metalik bir kasa tasarımı barındırıyor.

Şimdilik model ile ilgili bilinenler bunlar ancak Le Max Pro modeli ile aynı dönemde piyasaya çıkması satışları baltalayabilir. Le Max Pro modelinde de 6.33 inçlik 2K ekran, Snapdragon 820 yonga seti, 4GB LPDRR4 RAM, 21MP çözünürlüğünde arka kamera gibi özellikler yer alıyordu. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim