Anlık Bildirim

LinkedIn'e de Hikayeler geliyor

LinkedIn'e tıpkı diğer platformlarda olduğu gibi kullanıcıların gündelik hayatlarından kesitleri, anlık gelişmeleri ve daha pek çok şeyi 24 saatliğine paylaşabilmelerini sağlayan Hikayeler geliyor.
İş dünyasındaki kişilerin yer aldıkları sektördeki kişilerle iletişim kurmasını ve bilgi alışverişi yapmasını sağlayan sosyal paylaşım platformu LinkedIn'e formatı ve kullanıcı kitlesine pek de hitap etmeyen yepyeni bir özellik geliyor. 
İlk olarak 2013'te Snapchat'in kullanıcıları ile buluşturduğu, daha sonraları ise Facebook, Instagram gibi tüm popüler sosyal medya platformlarında kendine yer edinen Hikayeler, LinkedIn'de de yerini alıyor. 
 
LinkedIn Hikayeleri tıpkı diğer platformlarda olduğu gibi kullanıcıların gündelik hayatlarından kesitleri, anlık gelişmeleri ve daha pek çok şeyi 24 saatliğine yayınlayabilmelerine olanak sağlıyor.
Hikayelerin ergen olarak tabir edilebilecek genç kullanıcı kitlesi tarafından daha çok benimsenmiş olması ve LinkedIn'in diğer sosyal paylaşım platformları ile kıyaslandığında yetişkin nüfusun çok daha ağırlıkta olduğu bir sosyal paylaşım platformu olması sebebiyle Hikayeler'e çok da gerek yokmuş gibi geliyor ancak LinkedIn, Hikayelerin iş etkinliklerinden önemli anları paylaşmayı kolaylaştıracağını ve iş arkadaşlarına bir şeyleri çok daha hızlı duyurabilmeyi sağlayabileceğini düşünüyor.
LinkedIn'in yeni özelliği hakkındaki açıklamasında şirket, uzun, karmaşık ve özenle yazılmış bir metin yerine çabucak kaybolan, hızlı içeriklerin daha kullanışlı olduğunu ve yavaş yavaş platformunda yer almaya başlayan yeni nesil tarafından daha çok rağbet gördüğünü dile getiriyor.
LinkedIn Hikayeleri şu an için oldukça küçük kitle ile test ediliyor ve ne zaman kullanıcıların tamamı ile buluşacakları bilinmiyor. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim