Anlık Bildirim

Meizu Pro 6 13 Nisan'da Pekin'de tanıtılıyor

Meizu'nun yeni tepe modeli nihayet resmiyete kavuşuyor. MediaTek'in Helio X25 çözümü ve 4GB RAM ile gelmesi beklenen telefonda 10lu flaş çözümünün olacağı da son iddialar arasında.
Geçtiğimiz günlerde metal kasasıyla dikkan çeken M3 Note modelini resmiyete kavuşturan Meizu'da gözler bir diğer akıllı telefona çevrilmiş durumda. Daha öncesinde sızdırılan bilgileriyle haberlerimizde yer verdiğimiz Meizu Pro 6'nın lansman tarihi belli oldu. M3 Note gibi metal gövdeye sahip olacak model 13 Nisan tarihinde Çin'in başkenti Pekin'de lanse edilecek.
MediaTek ile Meizu'nun arasındaki anlaşma sonucu geliştirilen Helio X25 yongasetiyle gelecek modelin güncel sızıntılar doğrultusunda 5.7 inç Full HD bir ekrana sahip olması bekleniyor. Helio X25 yongasının 4GB RAM ile destekleneceği cihazda USB Tip-C portu, basınç sensörü ve lazer destekli fokus sensörünün yer alması bekleniyor.
Meizu Pro 6 13 Nisan'da Pekin'de tanıtılıyor
 
Bütün bunlara ekstra olarak geçtiğimiz görselleri sızdırılan modelin artık resmi görsellerine de sahibiz. Telefonun siyah rengiyle boy gösterdiği görsellerde telefonun arka yüzünü rahatlıkla görebiliyoruz. Kamera'nın hemen altında bulunan lazer fokus sensörünü çevreleyen flaş halkasının da 10 adet flaştan oluşacağı son gelen iddialar arasında yer alıyor. Eğer iddialar doğruysa modelin gece çekiminde oldukça iddialı olacağını söyleyebiliriz.
Meizu Pro 6 13 Nisan'da Pekin'de tanıtılıyor
 
Bütün bu iddiaların yanıtlarını 4 gün sonraki tanıtım etkinliğinde hep birlikte öğreneceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4717 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
meizu, meizu pro 6 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim