Anlık Bildirim

Meizu fiyat-performans serisi telefonlarına devam ediyor

Son dönemde artan rekabet karşısında zayıf kalan ve satışlarda düşüş yaşayan Meizu, geçen yılın M5 giriş seviyesi telefonunu makyajlayarak M5s adıyla yeniden piyasaya sürüyor.

Fiyat-performans telefonlar konusunda Çin’in önemli isimlerinden olan Meizu, portföyünü genişletmeye devam ediyor. Geçen yıl tanıtılan M5 modelinden sonra bu sene de M5s şeklinde bir versiyon piyasaya çıkıyor.

Öncekinin aynısı

Meizu M5s modeli orijinal versiyon ile birebir aynı. Sadece küçük çapta bir kaç farklı nokta yer alıyor. 8 adet Cortex-A53 çekirdekli MediaTek yonga setinin saat frekansı 1GHz’den 1.3GHz seviyesine yükseltilmiş. 2GB RAM seçeneği çıkarılmış ve batarya da 70mAh azalarak 3000mAh olmuş. Yine arka kısımdaki tasarımda anten çizgilerinin eklendiğini görüyoruz.

Bunun haricinde diğer özellikler ortak. 5.2 inçlik ekranında 720p çözünürlük, 3GB RAM, 16GB/32GB arttırılabilir kapasite, 3000mAh kapasiteli batarya, 30 dakikada yüze 56 seviyesine kadar dolum yapabilen hızlı şarj kabiliyeti, çift LED flaşlı 13MP çözünürlüğünde arka kamera, mTouch parmak izi okuyuculu Home tuşu şeklinde sıralanıyor.

Android işletim sisteminin modifiye edilmiş hali Alibaba Yun OS üzerinde kendi Flyme OS arayüzünü çalıştıran modelin 16GB kapasiteli versiyonu 116$ civarında olacak. 32GB kapasiteli model ise 145$ olarak belirlenmiş. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim