Anlık Bildirim

Metal tasarımlı Meizu M3E duyuruldu

Bu yıl akıllı telefon pazarında çıtayı yükseltmek isteyen Çinli Meizu, ardı ardına sınıfında iddialı olacak pek çok farklı model piyasaya çıkarıyor. Sırada M3E var.

Son dönemde Çinli üreticilerin akıllı telefon pazarına ağırlığını koymaya başladığını görüyoruz. Ardı ardına sınıfında iddialı olacak pek çok farklı akıllı telefon modeli piyasaya çıkıyor. Şimdi sırada Meizu var.

Firmanın lanse ettiği M3E adındaki yeni akıllı telefon, M3 Note modelini temel alıyor. 5.5 inçlik Full HD ekrana sahip olan M3E, metal tasarımı yanında 2.5D ekran kavisi ile premium hissiyatı artırmayı amaçlamış. Modele, 8 adet Cortex-A53 çekirdekli Helio P10 yonga seti eşlik ediyor. 3GB LPDDR3 RAM ile model desteklenmiş.

7.9mm kalınlığa sahip olan akıllı telefonda, 13MP çözünürlüğündeki Sony IMX258 arka sensör, çift LED flaş ve faz algılamalı otomatik odaklama ile desteklenmiş. Ön tarafta ise 4 katmanlı lens barındıran 5MP çözünürlüğünde bir ön kamera yer alıyor.

Modelin 3100mAh kapasiteli bataryası, hızlı şarj teknolojisi ile 30 dakikada yüzde 50 seviyesine çıkabiliyor. Modelde 32GB artırılabilir kapasite, çift SIM desteği, parmak izi okuyucu, Bluetooth 4.1, WiFi 4.5G gibi diğer özellikler yer alıyor. 180$ civarında bir fiyat etiketine sahip olacak telefon, 14 Ağustos tarihinde anlık satış yapacak. Ön kayıtlar ise başladı.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5573 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
meizu, meizu m3e ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim