Anlık Bildirim

Microsoft, Windows Phone 8'in en iyi işletme sınıfı mobil arayüz olmasını istiyor


Bir yandan Windows 8 diğer yandan Windows Phone 8 hazırlıklarına devam eden Microsoft, işletme dünyası için de önemli hamleler peşinde.

Kanada'da sona eren Global Ortaklar Konferansı'nda konuşan Microsoft başkan yardımcısı Thom Gruhler, Microsoft'un gidermesi gereken problemin Windows Phone ekosistemini akıllı telefon kullanıcılarına yeterince anlatamamak olduğunu belirtti. Gruhler ayrıca Windows Phone 8'in işletme dünyası için hazır olduğunu, Windows Phone'u en iyi işletme sınıfı mobil arayüz olmasını istediklerini ifade etti.

Windows Phone 8'in boyutu ve görünümü ayarlanabilir Live Tiles özelliği onu şimdiye kadar ki en iyi kişisel akıllı telefon tecrübesi yapacak.

Outlook Mobile, sürekli veri şifreleme, uygulama mağazasında yayınlamadan geliştiricilerin doğrudan uygulamalarını satabileceği esnek dağıtım sistemi, kapsamlı NFC özelliği, 50 farklı dilde destek, Windows Phone 8'i daha cazip hale getiriyor.

Gruhler, RIM'in pazar payı kaybettiği işletmelere yönelik cihaz segmentinde yükselme beklentisi içerisinde olduklarını vurguluyor.

Azure gibi önemli hizmetlere entegrasyon, örneğin bir PowerPoint dosyasını laptop, tablet ve akıllı telefon arasında düzenleme imkanı, Windows Phone 8'i işletmeler için de çok güçlü bir hale getiriyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim