Anlık Bildirim

"Microsoft, Windows Phone için Sony'yi ikna turları yapıyor"

'Microsoft, Windows Phone için Sony'yi ikna turları yapıyor'

Xperia ailesi ile Android tarafında önemli başarılar yakalayan ve bu yıl yüzde 55 artış hedefleyen Sony, Windows Phone tarafında herhangi bir modele sahip değil. 

Ancak iddialara göre Microsoft, Android tarafında ilgi çeken modelleri Windows Phone ekosistemine de kazandırma çalışmaları kapsamında HTC'den sonra Sony'nin de kapısını çaldı. 
Daha önce Microsoft ve Sony birlikte çalışmış ve bir Windows Phone prototipi ortaya çıkmıştı. Bu prototip hiçbir zaman piyasaya çıkmasa da eBay üzerinden yüksek bir meblağa satılmıştı. 

Microsoft'un hedefi Sony'den bu yıl için bir model sözü almak. VAIO markasını taşıyacak olan akıllı telefon, Sony'nin Music Unlimited ve Video Unlimited servislerini de bünyesinde barındıracak. Cihazın Xperia serisinden de bazı tasarım ögelerini miras alması bekleniyor. 

Eğer Sony cephesinde beklenen gelişmeler olmazsa, geçen yıldan beri ekosisteme ilgisini dile getiren Çinli ZTE potaya girecek. Microsoft'un ayrıca daha çok üretici çekmek adına lisans ücretlerini de düşüreceği belirtiliyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9529 kez okundu.
31 kişi, toplam 33 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim