Anlık Bildirim

Microsoft Xbox One S ülkemizde

Microsoft’un orijinal Xbox One konsolundan yüzde 40 daha ince olarak tasarladığı ve yerleşik olarak 4K video oynatımını destekleyen yeni Xbox One S konsolu, sınırlı sayıda ülkemizde satışa sunuldu.

Microsoft’un orijinal Xbox One konsolundan yüzde 40 daha ince olarak tasarladığı ve yerleşik olarak 4K video oynatımını destekleyen yeni Xbox One S konsolu, sınırlı sayıda ülkemizde satışa sunuldu. Microsoft, ülkemizde düzenlediği özel bir etkinlikle yeni konsolun duyurusunu gerçekleştirdi. 

Xbox One S Limited Edition olarak adlandırılan yeni konsol, 2TB depolama kapasitesine sahip. Şimdilik sadece bu özel versiyon satışta olacak. Gelecek aylarda 1TB ve 500GB kapasiteli versiyonların da satışa sunulması bekleniyor.

Xbox One S, orijinal modelden yüzde 40 daha ince tasarlanmış. Cihazın şimdiye kadar ki en kompakt Xbox konsolu olduğu ifade ediliyor. Beyaz rengin hakim olduğu dış tasarımda, yarı oranda desenli kaplama tercih edilmiş. Böylece daha farklı bir hava yakalanmış.

Konsol özel stand ile hem dikey hem de yatay olarak kullanılabiliyor. İnce yapı için Kinect bağlantı portundan fedakarlık edilmiş. Kullanıcılar artık Kinect için kutudan çıkan ek bir adaptör kullanmak zorunda. Arka kısımdaki USB portundan biri ön kısma, IR alıcının diğer tarafına yerleştirilmiş.

Xbox One S konsolunun geliştiği taraflardan birisi video konusunda olmuş. Artık konsol, Blu-ray filmler ve 4K video oynatımını yerleşik olarak destekleyebiliyor. Ayrıca HDR teknolojisi ile daha zengin renkler ve görsel derinlik kazanıyor.

Xbox One S, ayrıca entegre bir güç kaynağı da barındırıyor. Yani büyük adaptörleri taşımaktan kurtuluyoruz. Yeni Xbox kontrolcüleri ise kablosuz bağlantı performansını iki katına çıkarıyor. Yine Windows 10 cihazlarına bağlanabilmek için Bluetooth teknolojisi de eklenmiş. Kutu içerisinde bir adet yeni Xbox kontrolcüsü mevcut.

Xbox One S 2TB kapasiteli versiyon için 1899TL fiyat etiketi belirlenmiş. 9 taksit imkanı de bulunuyor. Konsol ne kadar sınırlı sayıda satılacak herhangi bir detay yok. Microsoft tarafından verilen bilgilere göre, şu an sadece MediaMarkt üzerinden satışı yapılacak. 

Microsoft Türkiye Xbox Kategori Müdürü Necibe Özer yapmış olduğu açıklamada daha kompakt ve şık bir Xbox yapmak istediklerini, bunun yanı sıra pazarda HDR ve 4K videoya doğru olan eğilimi de gördüklerini dile getirdi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6955 kez okundu.
14 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, microsoft xbox one s ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim