Anlık Bildirim

Microsoft e-kitap mağazasını kapattı

Teknoloji devi Microsoft, e-kitap mağazasını kapattığını açıkladı. Eğer siz de e-kitap kütüphanenizi Microsoft'un servisiyle inşa ettiyseniz, planlarınızda bir değişiklik yapmanız gerekecek.
Yapılan açıklamalara göre Microsoft bundan böyle tüm e-kitap satışlarına son veriyor. Şirket, Microsoft Mağazası'ndan kitaplar kategorisini kaldırdı ve kullanıcılar bundan böyle yeni kitap satın alıp, kiralayamayacaklar. Ancak Temmuz ayı başlarına kadar, daha önceden satın alınan veya kiralanan e-kitaplara erişilebilecek.

Kullanıcılara geri ödeme yapılacak

Microsoft bir müşteri destek makalesinde, Kitaplar kategorisinden satın alınan tüm içerikler için tam geri ödeme yapacağını belirtiyor. Mağazadan kitap satın alan müşteriler, şirketten geri ödemelerin nasıl yapılacağına dair e-posta yoluyla bilgi alacaklar. Şirket artık mağazasında e-kitap satmama kararının gerekçelerini ise henüz açıklamış değil.
Microsoft'un, e-kitapları şirket için önemli bir içerik kategorisi olarak görmesinin, birkaç yıl öncesine göre değiştiği belirtilirken, Amazon, Google Play Kitaplar ve Apple Books gibi rakiplerin de bulunması, şirketin bu pazardan çekilme kararının nedenleri olarak gösteriliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim