Anlık Bildirim

Microsoft'un yenileyeceği iddia edilen Windows Phone logosu ortaya çıktı

Microsoft'un yenileyeceği iddia edilen Windows Phone logosu ortaya çıktı

Microsoft'un 29 Eylül tarihinde yapacağı etkinlikte Windows 9 işletim sistemini resmen tanıtması beklenirken, aynı etkinlikte firmanın planladığı marka değişikliklerinin de açıklanacağı tahmin ediliyor. 

Firmanın tüm platformları biraraya toplayacak yeni işletim sisteminin formatı gereği, akıllı telefonlarında Windows Phone markasındaki Phone takısını atarak sadece Windows şeklinde isimlendirme yapacağı bir süredir dile getiriliyordu. Bu değişiklikle ilgili bir görsel de ortaya çıktı.

Çinli bir üreticinin elinden çıktığı tahmin edilen GoFone adlı akıllı telefon 4.7 inçlik bir ekrana sahip ve arka kısmında logo ile birlikte sadece Windows yazısının olduğu görülüyor. Bu değişiklik gelecek sene itibariyle tüm üreticilerin cihazlarında görünür olacak. 

Microsoft'un diğer bir marka değişikliği ise Nokia tarafında olacak. Mobil cihaz bölümünü satın aldıktan sonra firma akıllı telefonlarında Nokia by Microsoft şeklinde bir isimlendirme denese de son olarak Lumia markasının kullanılmasına karar verdiği belirtiliyor. Bu da ay sonundaki etkinlikte duyurulabilir. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
844 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Windows Phone, microsoft
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim