Anlık Bildirim

Minecraft dünya çapında 176 milyon kopya sattı

Son dönemin en popüler oyunlarından biri olan Minecraft'la ilgili yeni rakamlar paylaşıldı. Microsoft, fenomen oyunun dünya çapında 176 milyon kopya sattığını açıkladı.
Minecraft'ın sadece başarılı olduğunu söylemek yetersiz kalıyor. Zira bu fenomen oyun dünya çapında en çok satılan oyunlar listesine girmiş durumda. Microsoft'un açıkladığı son satış rakamlarına göre, oyun dünya genelinde 176 milyon kopya sattı.

Rekor kırmaya devam ediyor

Bu sayı sadece yedi ay önce açıklanan rakamların çok üzerinde ve oldukça etkileyici bir sıçrama olarak nitelendiriliyor. Zira Microsoft o tarihte, oyunun 156 milyon kopya sattığını duyurmuştu. Minecraft'ın büyük ilgi görmeye devam etme sebeplerinden biri de, Microsoft'un düzenli aralıklarla yayınladığı güncellemeler ve geliştirmelerden kaynaklanıyor.
Oyunun ücretsiz bir tarayıcı sürümü, çevrimiçi bir co-op sürümü ve şimdi de Minecraft Earth adı verilen artırılmış gerçeklik sürümü mevcut. Oyunun ulaştığı bu satış rakamının, özellikle artırılmış gerçeklik odaklı versiyonuyla daha da yukarılara tırmanması bekleniyor. Blok yerleştirme ve maceraya atılma üzerine kurulu bir oyun olan Minecraft, hemen hemen tüm platformlarda indirilebilir durumda.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim