Anlık Bildirim

Netflix Türkiye'ye 'ultra abonelik' modeli geldi [Henüz test aşamasında]

Netflix'in Avrupa ülkelerinde test etmeye başladığı "Ultra" isimli yeni abonelik planı, Türkiye'de de devreye geçti. İşte yeni paketin fiyatı ve tüm detayları...
Netflix'in bir süredir dördüncü ve daha pahalı bir abonelik planı üzerinde çalıştığı biliniyordu. 'Ultra' isimli bu yeni paketini dün bazı Avrupa ülkelerinde test etmeye başlayan Netflix,  kısa bir süre sonra Türkiye'ye de devreye soktu. Türkiye, Ultra abonelik modelinin test edildiği ilk ülkelerden birisi oldu.
Ultra paketin Türkiye'de uygulanan modelinde şu an için çok da fazla ekstra özellik yokmuş gibi görünüyor. Bir alt seviye abonelik olan Premium'dan (Özel) tek farkı "En yüksek ses kalitesi" olarak belirtilmiş. Ancak diğer ülkelerde durum biraz daha farklı.


Örneğin Netflix İtalya ve Netflix Almanya'da Ultra planı Premium'dan farklı olarak HDR yayın desteği ve dört farklı cihazda izleme olanağı veriyor. Bu anlamda Premium planının aynı anda kullanılabilen ekran sayısı ise 4'ten 2'ye indirilmiş. Yani Netflix'in yeni abonelik planı özellikle de Premium kullanıcılarının canını sıkacakmış gibi görünüyor. Tabi bu değişiklik şu an için Türkiye'de uygulanmış değil ancak muhtemelen yakın bir zamanda Türkiye de aynı sisteme geçiş yapacaktır.

Ultra abonelik planı Türkiye'de 47.99 TL'lik bir fiyata sahip. Avrupa'da ise bu fiyat 16.99 Euro olarak belirlenmiş. Bakalım Netflix'in yeni abonelik modeli kullanıcılarını nasıl etkileyecek.
Güncelleme:
Netflix'ten tarafımıza ulaşan güncel bilgiye göre testlerin herkese açık olmadığı ve test içinde sunulan spesifik özelliklerin daha sonra kullanıma açık olmama ihtimalinin bulunduğu da ifade edilmiş. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16465 kez okundu.
27 kişi, toplam 28 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
netflix, netflix türkiye ve
2 etiket daha netflix ultra Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim