Anlık Bildirim

Netflix masaüstünde yüzen pencere konseptini deniyor

Bazı Netflix kullanıcıları masa üstü uygulamasında yüzen pencere opsiyonunu görmeye başladı. Firma kullanıcıların diğer işlerle uğraşırken de içerik izlemesini istiyor.

Son dönemde video konusunda yüzen pencere konsepti oldukça yaygınlaşmış durumda. Firefox ve Opera tarayıcıları ile Facebook gibi pek çok platform videoları izlerken alt kısımda yüzen bir pencere olarak açmanıza imkân tanıyor.

Yeni bir konsept

Netflix de masa üstü uygulamasında benzer bir yüzen pencere konseptini denemeye başladı. Bazı kullanıcılarda beliren özellik içeriği ayrı bir pencere olarak istediğiniz bir noktada konumlandırmanıza izin veriyor ve tüm pencerelerin üzerinde kalıyor.

Bu konsept aslında Firefox ve Opera gibi tarayıcılarda mevcut. Sadece tarayıcı açıkken değil çubuğa aldığınızda da pencere yüzmeye devam ediyor ve kullanıcılar diğer işlerine devam ederken aynı zamanda içeriklerini de izleyebiliyorlar.

Elbette tarayıcılarda böyle bir seçenek varken Netflix yüzen pencere sistemi ne kadar ilgi görür orası ayrı bir konu. Henüz test aşamasında olduğu için firma nihai kullanıma sunmaktan vazgeçebilir. Burada önemli olan test kullanıcılarından gelecek geri bildirimler.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim