Anlık Bildirim

Nokia N serisi geri dönüyor

2010 yılının en beğenilen modellerinden birisi olan Nokia N8 geri dönüyor. HMD Global efsane N serisini yeniden pazara sunacağının ilk işaretini sosyal medya üzerinden verdi.

Nokia isim haklarını Microsoft’tan satın alarak yeniden akıllı telefon pazarına sunan HMD Global ortaklığı eski efsaneleri birer birer hayata döndürmeye devam ediyor. Nokia 3310 ve Nokia 8110 modellerinden sonra sıra Nokia N efsanesinde.

Nokia N8 özellikleri

Firmanın Weibo hesabından paylaştığı Nokia N8 görseli yakın zamanda bir hareketlilik olabileceğini gösteriyor. Önümüzdeki hafta Nokia X6 modelini tanıtmaya hazırlanan firma arkasından da Nokia N serisine ait yeni bir modeli tanıtabilir.

2010 yılının en beğenilen telefonlarından birisi olan Nokia N8 modelinde 3.5 inçlik AMOLED ekran, 16GB depolama, Xenon flaşlı 12MP sensör, 720p video kaydı, 1200mAh kapasiteli batarya gibi dikkat çekici özellikler yer alıyordu. Halen daha bu telefonu 600TL civarında bulmak mümkün.

Yeni Nokia N modelinin simlendirme ve donanım detayları konusunda şimdilik bir bilgi yok. Nokia genelde tasarımı korumaya çalışıyor. Bu bakımdan ikonik tasarımın aynısını görebiliriz. Muhtemelen daha orta seviyeye yönelik bir donanım tercihi yapılacaktır.

Pazara yeniden girdiği günden bu yana yavaş yavaş merdivenleri tırmanan Nokia’nın ilk 10 içerisine girmesine kesin gözüyle bakılıyor. Nokia X ve Nokia N serileri yanında kameraya odaklanan Nokia 9 veya Nokia 10 amiral gemisi ile bu yıl da firma hareketli günler geçirecek.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15114 kez okundu.
25 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nokia, nokia n8 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim