Anlık Bildirim

Nokia, Windows Phone cihazlarının tanıtımı için 80 milyon pound bütçe ayırdı


Microsoft ile Nokia arasında imzalanan ortaklık anlaşmasının ilk meyveleri bu yıl bitmeden alınmaya başlanacak. Bu ortaklık için ilk göz ağrısı Symbian’ı bile gözden çıkaran Nokia global piyasalarda yaşadığı düşüşü durdurma peşinde. Microsoft ise yeni güncellemesi Mango’yu ilk olarak Nokia telefonlarda kullanarak bir jest yapma peşinde. Her iki firma da bu ortaklıktan çok umutlu ve yeni yılda çıkışa geçmek istiyorlar.

Bu amaçla Nokia yeni Windows modellerinin tanıtımını yapmak için sağlam bir reklam desteği planlıyor.

Marketing Magazine sitesinin raporuna göre Nokia yeni Windows Phone telefonlarının reklamını yapmak için 80 milyon pound bütçe ayırdı ve Wieden&Kennedy, Fallon, R/GA gibi ünlü reklam firmalarıyla el sıkıştı.

Ekim ayında başlayacak reklam kampanyası 6 ay sürecek. Kampanyanın temel hedefi, Nokia markasının özdeşleştiği Symbian işletim sisteminden Windows Phone 7 platformuna kaydığını tüketiciye anlatabilmek. Özellike Kuzey Amerika ve Avrupa’da Nokia akıllı telefonları fazlaca kan kaybediyor.

Nokia yetkilileri konu ile ilgili açıklama yapmazken sadece henüz piyasaya çıkmamış ürünler hakkında yorum yapmalarının uygun olmayacağını belirtiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim