Anlık Bildirim

Nokia X71 Geekbench'te görüntülendi

HMD Global'ın 2 Nisan'da tanıtılacak olan yeni orta-üst seviye cihazı Nokia X71'in performansına ve teknik özelliklerine dair bir takım detaylar Geekbench'te ortaya çıktı.
HMD Global, 2 Nisan’da yeni orta-üst seviye akıllı telefon modeli Nokia X71'i tanıtacak. 48 megapiksellik ana sensör ve 120 derecelik süper geniş açılı sensör içeren üçlü arka kamera kurulumu ile kamera yetenekleri konusunda dikkat çekecek olan cihaz, ayrıca HMD Global'ın ön kamera deliğine sahip olan ilk akıllı telefon modeli olacak. Cihazın performansına ve teknik özelliklerine dair bir takım detaylar performans testi ve cihaz karşılaştırma platformu Geekbench'te ortaya çıktı.
 
Nokia X71, Geekbench'te Snapdragon 660 yonga seti, 6 GB RAM ve Android 9 Pie işletim sistemi ile görüntülendi. Cihazın tek çekirdek testinde 1455, çift çekirdek testinde ise 5075 puan almayı başardığı görülüyor.
Geçmişteki sızıntılardan yola çıkarak cihazın teknik özelliklerinden kısaca söz edecek olursak; Nokia X71, 6.22 inç genişliğinde, 19:9 en-boy oranına sahip Full HD+ bir ekranla gelecek. Snapdragon 660 yonga setinden gücünü alacak olan cihaz, 4 ve 6 GB'lık iki RAM kapasitesi seçeneği ile gelecek. 48 megapiksellik ana sensör ve 120 derecelik süper geniş açılı sensör içeren üçlü kamera kurulumunun yer aldığı cihaz, Android 9 Pie işletim sistemi ile kutusundan çıkacak. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim