Anlık Bildirim

Pixel 3 telefonlarda, şarj olurken aşırı ısınma sorunu ortaya çıktı

Google'ın geçtiğimiz haftalarda piyasaya sürdüğü Pixel 3 akıllı telefonlarda ısınma sorunu baş gösterdi. Kullanıcılar cihazın şarjdayken aşırı ısınmasından şikayetçi. Detaylar haberimizde.
Cep telefonlarının şarj olurken biraz ısınmaları normaldir. Ancak dokununca elinizi yakacak ve telefonun kendini kapatacak dereceye gelmesine neden oluyorsa orada bir sıkıntı var demektir. Maalesef buna benzer bir sıkıntı, Google'ın kısa bir süre önce satışa sunduğu Pixel 3 akıllı telefonlarda meydana gelmeye başladı.

Google henüz açıklama yapmadı

Çeşitli forumlardaki kullanıcıların bildirdiğine göre Pixel 3 kullanıcıları telefonlarını şarja takınca aşırı ısınmasından şikayetçi. Konunun ne kadar yaygın olduğu net olmamakla beraber cihazın ısınıp kendini kapatacak noktaya geldiği bile belirtiliyor. Bazı kullanıcılar da cihaz şarjdayken bir video izlemek veya telefon görüşmesi yapmak istediklerinde kapandığını ifade ediyorlar.
Ayrıca bu sorunun Google Pixel Stand ile birlikte üçüncü taraf kablosuz ve kablolu şarj cihazlarında da baş göstermediği için sorunun şarj aletinden kaynaklandığı düşünülmüyor. Google henüz konuyla ilgili bir açıklama yapmış değil ve sorunun yazılımsal mı ya da donanımsal mı olduğu şimdilik muamma.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim