Anlık Bildirim

Pureview kameraya sahip Lumia 950 ve 950 XL'in görüntüleri ortaya çıktı

Microsoft, Windows 10 mobile sürümünü 2015'in son dönemlerinde piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Şirketin daha önce yaptığı açıklama ise Windows 10 mobil sürüm ile birlikte yeni üst seviye Lumia modeller
Microsoft Lumia Cityman (Solda) ve Talkman (Sağda) 
Microsoft, Windows 10 mobile sürümünü 2015'in son dönemlerinde piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Şirketin daha önce yaptığı açıklama ise Windows 10 mobil sürüm ile birlikte yeni üst seviye Lumia modellerini de göreceğimizi işaret ediyordu. Önemli sızıntı kaynağı @Evleaks ise yeni Lumia modellerine ait bazı görüntüler yayınladı.Sızıntıda modellerden Lumia Cityman (Lumia 950 XL) ve Lumia Talkman (Lumia 950) olarak bahsedilmiş.Her iki modelin genel silüeti aynı görünse de sızıntılar hem ekran boyutu hem de teknik bileşenler kısmındaki farklılıklara ışık tutuyor.
İddialara göre Lumia Cityman modelinde 5.7" QHD (1440 x 2560 piksel) çözünürlükte ekran, Snapdragon 810 çipset, göz tarama teknolojisi, alüminyum güç butonları ve 3300 mAh kapasiteli batarya bulunacak. Lumia Talkman'e baktığımızda ise 5.2" FHD ekran, Snapdragon 808 çipseti görüyoruz. Her iki modelde ortak bulunması beklenen özellikler ise 3 GB bellek, 32 GB depolama alanı, 5 MP ön ve 20 MP pureview arka kamera şeklinde.
Pureview kameraya sahip Lumia 950 ve 950 XL'in görüntüleri ortaya çıktı
 

Farklı bir sızıntıda ise Cityman modeli Continuum dock ünitesine bağlı olarak gözüküyor. Bu yeni özellik sayesinde Windows 10 mobil akıllı telefonlar herhangi bir ekrana bağlandıklarında masaüstü bilgisayarlarda sunulan arayüzde kullanılabiliyor. Microsoft'un yeni akıllı telefonlarını ve Windows 10 Mobile sürümünü Ekim ayında düzenleyeceği büyük bir etkinlikle tanıtması bekleniyor. Ayrıca yeni Surface tabletler ve Band 2'de bu etkinlikte resmiyete kavuşacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3364 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, 950 ve
4 etiket daha yeni windows 10 mobil lumia
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim