Anlık Bildirim

Range Rover ailesinin yeni üyesi Velar'ın görselleri sızdırıldı

Range Rover serisinde Evoque ve Sport modelleri arasında konumlandırılacak olan yeni spor SUV modeli Velar, Cenevre lansmanı öncesinde internete sızdırıldı. Detaylar haberimizde...
Land Rover'ın önümüzdeki hafta Cenevre Otomobil Fuarında tanıtmayı planladığı yeni SUV'u Velar internete sızdırıldı. İspanyol websitesi Diariomotor'da yer alan görseller Range Rover serisinde Evoque ve Sport modelleri arasında yer alacak yeni aracın iç ve dış tasarımını gözler önüne seriyor.

Araçla ilgili henüz herhangi bir teknik bilgi yer almazken, boyutlarına bakıldığı zaman Velar'ın firmanın 4 ve 6 silindirli motorlarına sahip olacağı tahmin ediliyor. Tasarımında genel hatlarına bakınca sportif bir görünümü olan araç açılı tavan yapısı ile coupe SUV'larda alıştığımız çizgileri barındırıyor. İç tasarım olarak diğer Range Rover modellerinden alışık olduğumuz detaylarla gelen Velar, 5 koltuklu bir yapıya sahip.
Teknoloji tarafında aracın orta konsolunda yatay duran büyük bir dokunmatik bilgi eğlence ekranı yer alırken, alt kısımda da havalandırma ve diğer bazı ayarlar için ayrılan ayrı bir ekran yer alıyor. Tasarım olarak göze oldukça hoş gelen yeni Range Rover Velar hakkında ayrıntılı bilgilere ve detaylı görsellere önümüzdeki hafta Cenevre lansmanı sonrası sahip olacağız.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9819 kez okundu.
21 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
range rover, range rover velar ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim