Anlık Bildirim

Razer’dan akıllı telefon dünyasına büyük hamle

CES 2017 fuarında Ariana ve Valerie adında iki önemli oyuncu donanımı projesi ile gündeme gelen Razer, gündem soğumadan dikkat çekici bir satın alıma imza attı.

Oyuncu ekosisteminin önde gelen markalarından Razer, önemli bir satın alma yaparak akıllı telefon dünyasına ilk adımını attı. Firma, bulut depolama tabanlı Robin akıllı telefonunu geliştiren Nextbit’i satın aldı.

Pazarda yeni bir isim

Nextbit Robin, depolama sistemini bulut bilişim ile harmanlayan ilginç bir akıllı telefon. Sistem kullanılmayan uygulamaları tüm ayarlarıyla bulut altyapısına yedekliyor ve depolama alanı sürekli boş kalıyor. Kullanıcı tekrar uygulamayı kullanmak isterse yedekten geri yüklüyor. Robin firmanın tek akıllı telefonuydu ve fiyatı da 200$ civarındaydı.

Satın alım ile birlikte Nextbit kadrosu Razer bünyesine katılıyor. Robin akıllı telefonun ise satışı durduruldu. Satın alınan modellere ise 2018 Şubat ayına kadar güvenlik güncellemesi sağlanmaya devam edilecek. Satışın bedeli ise açıklanmadı.

Razer’ın Nextbit teknolojilerini nasıl kullanacağı şimdilik bilinmiyor. Yakın gelecekte Razer imzalı oyuna yönelik bir akıllı telefon veya tablet görmek şaşırtıcı olmayacaktır. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5569 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Razer, nextbit ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim