Anlık Bildirim

Redmi K30’dan yeni görüntüler geldi

Çıkış tarihi yaklaştıkça Redmi K30 hakkında sızıntıların da ardı arkası kesilmiyor. Bugün ortaya çıkan görüntülerde ise arka tarafa dik bir şekilde sıralanmış dörtlü kamera kendini gösterdi.
Redmi K30’dan yeni görüntüler geldi Tam Boyutta Gör
Redmi K30 hakkında birçok detayın şimdiden ortaya çıktığını söyleyebiliriz. Hatta Redmi K30 5G modelinin 10 Aralık tarihinde tanıtılacağını da biliyoruz. Tanıtım tarihi yaklaştıkça sızıntıların sayısı da artmaya başladı. Daha önce ortaya çıkan canlı görüntüler ve teknik özellikler bunun kanıtı. Bugün ise cihaza ait bir poster ve arka tarafını gösteren listeleme fotoğrafı ortaya çıktı.

Dikey olarak ortaya konumlandırılmış dörtlü arka kamera

Yeni fotoğraflar bir öncekilerini destekleyecek şekilde ikili ön kamerayı gözler önüne seriyor. Bu ön kamera Samsung’a benzer şekilde ekran içerisinde sol üst tarafa konumlandırılmış. Özellikle poster sayesinde ön kısma ait tasarım oldukça net olduğunu söyleyebiliriz.

Redmi K30’dan yeni görüntüler geldi

Cihazın arkasını ise ilk defa ortaya çıkan bu görselle görme şansı yakaladık. Oldukça düşük çözünürlükte olsa da bizleri nasıl bir tasarımın beklediği konusunda bir ön izlenim vermeye yetiyor. Dikey olarak orta kısma yerleştirilmiş dörtlü arka kameranın, dairesel fırçalanmış yüzey ile çevrelendiğini görüyoruz.

Redmi K30’un daha önce sızdırılan teknik özellikleri 6.66 inç 120 Hz 1080Pekran, Snapdragon 730G yonga seti, 20 + 2 MP ön kamera, 64 MP ana + 8 MP telefoto + 13 MP ultra geniş açı + 2 MP arka kamera, 4500 mAh batarya, 27W hızlı şarj, 6 GB RAM ve 64 GB depolama şeklinde sıralanabiliyor. Ayrıca 4G ve 5G olmak üzere iki farklı sürü mü olacak. Daha önce belirttiğimiz üzere 5G’li Redmi K30’un 10 Aralık’ta resmi olarak tanıtılması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim