Anlık Bildirim

Rockstar ilk VR oyununu duyurdu

Sanal gerçeklik kasklarına yönelik oyunların sayısı artıyor. Max Payne ve GTA gibi oyunların arkasındaki Rockstar Games, dedektiftlik oyunu L.A Noire’i sanal gerçekliğe uyarladı.

Max Payne ve GTA gibi oyunların arkasındaki usta isim Rockstar Games nihayet VR sektörüne girmeye karar verdi. 2011 yılının beğenilen dedektiflik oyunlarından L.A Noire, sanal gerçeklik kaskları için optimize ediliyor.

İçerisindeymiş gibi

L.A Noire: The VR Case Files adını alacak olan oyun HTC Vive kaskında oynanabilecek. Orijinal oyundan 7 olay barındıran VR versiyonunda kontrolcüleri kullanarak oyuncular sahneler ile birebir etkileşime girebilecekler. Örneğin arabaya binebilecekler, sürebilecekler veya oto teybini kurcalayabilecekler. Ya da elde ettikleri dellilleri birbiri ile karıştırabilecekler, not alabilecekler. Bölümler VR için yeniden kurgulandı.

1940’lı yıllarda Los Angeles şehrinde geçen oyun yeni dedektif Cole Phelps’in olayları çözerek kendisini geliştirmesini anlatıyor. Phelps ilerledikçe Los Angeles’ın karanlık suç dünyasını da keşfediyor.

Sanal gerçeklik konsepti için yavaş yavaş oyunların artmaya başladığını görüyoruz. Hareketli aksiyon oyunlarının bir süre sonra oyuncuya rahatsızlık verdiği ve baş dönmesi gibi yan etkilere neden olduğu biliniyor. Bu tarz dedektiflik oyunları ile oyunculara biraz daha sakin bir ortam sunulabilir. L.A Noire: The VR Case Files oyununun ne zaman piyasaya çıkacağı açıklanmadı.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim