Anlık Bildirim

Samsung, Galaxy Fold'un ekranının neden içe katlandığını açıkladı

Teknoloji devi Samsung, geçtiğimiz 22 Şubat'ta tanıtımını yaptığı dünyanın ilk katlanabilir akıllı telefonu Galaxy Fold'un neden dışa değil de içe katlandığını açıkladı.
Bu yılın katlanabilir akıllı telefon yılı olacağı ortadaydı ve birbiri ardına tanıtılan cihazlar da bu görüşümüzü doğrulamış oldu. Samsung ve Huawei katlanabilir akıllı telefonlarını tanıttılar ve iki modeldeki katlama biçimi ise dikkat çeken konuların başında geliyor.

Ekranı korumanın en iyi yolu

Samsung Galaxy Fold ve Huawei Mate X katlanabilir akıllı telefonlar arasındaki farklardan biri, Samsung ekranının içe doğru katlanması, Huawei'nin ise dışa doğru katlanması. Teknolojiyi yakından takip edenleri ikiye bölen bu meseleye Samsung tarafından bir açıklama geldi. Samsung'un İngiltere'deki ürün, hizmet ve ticari strateji direktörü Kate Beaumont'a göre Galaxy Fold'un içe doğru katlanması ekranı korumanın en iyi yolu.
Beaumont konuyla ilgili olarak verdiği demeçte: "Çok fazla seçenek düşündük. Eğer bir açıklama isterseniz, kullanılabilirlik, dayanıklılık gibi şeyler var ve içe doğru katlamanın, o ekranı korumanın en iyi yolu olduğunu düşünüyoruz." ifadelerini kullandı. Henüz yeni bir teknoloji olduğu için Samsung veya Huawei'nin cihazlarının ne kadar dayanıklı olduğu belirsiz. Bunun yanında cihazların ne kadar işlevsel olduğunun da ortaya çıkması uzun bir süre alacak gibi görünüyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6111 kez okundu.
21 kişi, toplam 26 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
cep telefonu, huawei mate x ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim