Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 9'un ön siparişleri Galaxy S9'u geçti

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung'un yeni amiral gemisi modeli Galaxy Note 9'un ön siparişleri, Galaxy S9'u şimdiden geçmiş durumda. Gelişmenin detayları haberimizde.
Samsung Galaxy Note 8, Güney Koreli devin en çok satan telefonu olmuştu. Ancak cep telefonu operatörlerinden alınan bir rapora göre Galaxy Note 9'un ön siparişlerinin Note 8'e yaklaştığı, Galaxy S9'u ise geçtiği yönünde.

Samsung, Galaxy Note 9'dan çok şey bekliyor

The Investor tarafından hazırlanan bir rapora göre, Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy Note 9'un ön siparişleri, geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen Galaxy Note 8'in ön siparişlerinin %80'ine ulaşmış durumda. Ayrıca Note 9'un, birkaç ay önce satışa sunulan Galaxy S9'un ön siparişlerini de geçtiği belirtiliyor. Operatörlerden alınan istatistiklere göre Note 9 ön siparişleri Galaxy S9'dan %30 ila 50 daha fazla.
Galaxy Note 9'un, Samsung'un akıllı telefon satışlarını canlandırması bekleniyor. Zira Note 9, 4.000 mAh pil, Bluetooth özellikli S-Pen, 512 GB depolama alanı gibi oldukça tatmin edici özellikler sunuyor. Galaxy S9'un düşük satış rakamlarını telafi etmek isteyen Samsung'un Note 9'dan çok fazla umutlu olduğunu söylemek yanlış olmaz. Gelen haberler de şirketin bu kez istediği satış rakamlarına ulaşacağı yönünde.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim