Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 9'un renk seçenekleri belli oldu

Koreli teknoloji devi Samsung'un 9 Ağustosta tanıtacağı yeni amiral gemisi Galaxy Note 9'un renk seçenekleri belli oldu. Beş farklı renk seçeneği sunacak olan cihazın detayları haberimizde.
Lider akıllı telefon üreticilerinden Samsung, geçtiğimiz günlerde yeni amiral gemisi modeli olan Galaxy Note 9'u, 9 Ağustos'ta yapılacak bir etkinlikle tanıtacağını duyurmuştu. Cihazın dokunmatik kalemi S Pen sürümlerinin bir listesinin ortaya çıkması, Note 9'un renk seçeneklerini de öğrenmemizi sağladı.

Galaxy Note 9 beş renk seçeneği sunacak

Samsung Galaxy Note 9'da yeni renk seçeneği olarak kahverengi göze çarpıyor. Note 8 modeline göre farklı bir renk paleti sunacak olan cihazın renk opsiyonları şu şekilde olacak:
PN960BBEGWW: Siyah
PN960BJEGWW: Gri
PN960BVEGWW: Menekşe Moru
PN960BLEGWW: Mavi
PN960BAEGWW: Kahverengi
Samsung'un Galaxy Note 9 için tercih ettiği renk seçenekleri arasında Altın ve Kırmızı seçeneklerinin olmadığını görüyoruz. Kırmızı renk seçeneğinden emin olmasak da şirketin, Galaxy Note 9'un altın rengini de piyasaya sunması kuvvetle muhtemel görünüyor. Ortaya çıkan bu renk seçeneklerinden hangilerinin ülkemizde satışa sunulacağı ise şimdilik soru işareti.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim