Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S8'le birlikte Continuum benzeri bir özellik gelebilir

Galaxy S8'le birlikte Microsoft'un Continuum özelliğine benzer bir özellik gelebilir. Böylece kullanıcılar telefonlarını bir monitöre bağlayarak daha büyük ekranın avantajlarından yararlanabilirler.
Samsung, Microsoft'un Continuum özelliğini daha geniş bir kitlenin erişimine hazır hale getirmeyi planlıyor. Continuum şu anda, sadece Windows Phone işletim sistemine sahip üst seviye akıllı telefon sahipleri tarafından kullanılabiliyor.
Ancak benzer bir işlevsellik Samsung tarafından Galaxy S8 ile birlikte duyurabilir. Bu bilgi henüz Güney Koreli şirket tarafından doğrulanmadı ancak yaklaşan Samsung Galaxy S8 ile ilgili yeni bir sızıntı Continuum benzeri bir özelliği ortaya koyuyor.
AllAboutWindowsPhone'a göre, yeni Continuum benzeri işlev yalnızca Samsung akıllı telefonlarda mevcut olacak. Ayrıca, bu özelliğin yalnızca ileri teknoloji akıllı telefonlar ve yalnızca birkaç orta sınıf cihazla çalışacağına inanılıyor. Bu durum muhtemelen iç donanıma ve Samsung'un orta sınıf müşterilere sunma stratejisine bağlı olacak.
Continuum özelliği ile Windows Phone kullanıcıları telefonlarını Display Dock vasıtasıyla bir monitöre bağladıklarında tam donanımlı bir deneyim yaşayabiliyorlar. Bu da akıllı telefonlarına klavye-fare ekleyebilmeleri ve daha büyük bir ekranda çalışabilmeleri anlamına geliyor.

Samsung Desktop Experience

Ne yazık ki, Samsung'un Microsoft'un Continuum özelliğinden ne ölçüde esinlendiği ve kullanıcıların bu fonksiyonla neler yapabileceği henüz belli değil. Yayınlanan görüntü doğruysa eğer Samsung Desktop Experience olarak sunulacak özellik kullanıcıların telefonlarını bir monitöre bağlayarak daha büyük ekranlardan yararlanmasına olanak tanıyacak. Ayrıca klavye ve fare de kullanabilecekler.
Raporda ayrıca bu yeni fonksiyonun Galaxy S8 ile aynı zamanda duyurulacağı belirtiliyor. Bu nedenle Continuum tarzı bu özellik hakkında daha fazla bilgi edinmek için birkaç ay daha beklememiz gerekecek. Samsung'un Galaxy S8'i Nisan ayında New York'da gerçekleşecek olan özel bir etkinlikte tanıtması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9223 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, Samsung ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim