Anlık Bildirim

Samsung, akıllı telefonlar için 1 TB depolama yongası üretecek

Güney Koreli teknoloji devlerinden Samsung, Galaxy S10'u tanıtmaya hazırlanırken, yeni nesil cihazlarda kullanılmak üzere dünyanın ilk 1 TB dahili depolama yongasını üreteceğini açıkladı.
Teknoloji üreticilerinden Samsung'un yeni amiral gemisi modeli Galaxy S10'u tanıtmasına az bir süre kaldı. Kullanıcılar cihazlarda ne gibi değişiklikler ve yenilikler olacağını merak ederken, şirket akıllı telefonların geleceği için önemli teknolojiler geliştirmeye devam ediyor.

Mobil cihazların depolama çözümleri iyileştiriliyor

Samsung'un yeni eUFS çözümü bir önceki 512 GB'lık sürümün kapasitesini iki katına çıkarmakla kalmıyor, önceki sürümün 11,5 mm x 13,00 mm olan boyutlarını da koruyor. Samsung yöneticilerinden Cheol Choi, üretilecek olan 1 TB depolama alanına sahip yongaların, yeni nesil mobil cihazlara, dizüstü bilgisayar benzeri bir deneyim sunabilmek için kritik bir öneme sahip olduğunu belirtiyor.
Şirketin açıklamalarına göre yeni teknoloji 1000 MB/s'ye kadar bir hız sunuyor. Rastgele okuma hızının ise 512 MB'lık sürüme göre %38 oranında arttırıldığı belirtilmiş. Bu da büyük medya dosyalarının aktarımında önemli ölçüde daha hızlı olacağı anlamına geliyor. Şirket diğer akıllı telefon üreticilerinin de 1 TB eUFS yongalarına yüksek bir rağbet göstereceklerini düşünüyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim