Anlık Bildirim

Samsung, otomobiller için geliştirdiği fütüristik kontrol panelini sergiledi

Teknoloji devi Samsung, otomobillerin ön konsolları için tasarladığı yeni kontrol panelini görücüye çıkardı. Standart bir ön panelden çok fazlasını sunan bu teknolojinin detayları haberimizde.
Güney Koreli dev şirket Samsung bir süredir otomobil teknolojileri üreten Harman markasıyla ortak çalışmalar yürütüyordu. Yavaş yavaş su yüzüne çıkan ve otomobillere yeni bir bakış açısı getirecek olan fütüristik bir ön panel tasarımı nihayet görücüye çıktı.

2020'de hazır olacak

Wall Street Journal'ın haberine göre son derece etkileyici görünen bu gösterge paneli "Dijital Kokpit" olarak adlandırılıyor. Bir araç için devasa sayılabilecek ekranı olan bu panel sayesinde, otomobiliniz ve evinizdeki ioT cihazların kontrol edilebildiği ve aynı zamanda bir web tarayıcı veya televizyon olarak da kullanılabildiği açıklandı.
Rapora göre bu konseptteki ön panel tasarımlarının en erken 2020 yılındaki araçlara entegre edilebileceği belirtiliyor. Ayrıca diğer büyük teknoloji şirketlerinin de Volkswagen, Renault, Mitsubishi ve Nissan'la ortak çalışarak, Samsung'un bu teknolojisine benzer ön paneller üzerinde çalışmalar yaptıkları da sızan bilgiler arasında.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8839 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, araba ve
2 etiket daha otomobil on panel
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim