Anlık Bildirim

Samsung'un iptal edilen, tam ekranlı ve düğmesiz telefonunun tasarımı ortaya çıktı

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un birkaç aydır üzerinde çalıştığı ve R6 projesi olarak adlandırdığı tam ekranlı, düğmesiz akıllı telefon modelinin tasarımı ortaya çıktı.
Birkaç aydır Samsung'un basınca duyarlı alanlara yerleştirilecek düğmelerle, tam ekranlı bir akıllı telefon üzerinde çalıştığı söylentileri vardı. Şirket şimdilik bu projesini iptal etse de, internete sızmasının önüne geçemedi.

Şimdilik iptal edildi

Twitter üzerindeki güvenilir sızıntı hesaplarından Ice Universe (@UniverseIce) Samsung'un düğmesiz ve tam ekranlı bu cihazının görselini paylaştı. Yapılan paylaşımda, sağda R6 projesi olarak adlandırılan bu cihazın görseli, solda ise Galaxt Note 10 modelinin görseli yer alıyor. Samsung'un ABD ile sorunlar yaşayan rakibi Huawei'yi artık bir tehdit olarak görmemesi sonucunda bu projeyi iptal ettiği ifade ediliyor.
Eğer piyasaya sürülecek olsaydı, bu akıllı telefonda Qualcomm'un en yeni Snapdragon 855 işlemcisi kullanılacaktı. Bu tam ekranlı ve fiziksel düğmesi olmayan tasarımın, kullanması zor ve kırılgan bir cihaz getireceği yönünde tartışmalar da mevcut. Ancak kısa vadede en azından Samsung tarafında böyle bir akıllı telefonu görmeyeceğimiz kesinleşmiş durumda.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim