Anlık Bildirim

Samsung yeni 64 megapiksellik sensörünü Note 10’da kullanmayacak

Samsung'un geçtiğimiz günlerde tanıttığı 64 megapiksel çözünürlüklü ISOCELL görüntü sensörünün Galaxy Note 10'da kullanılması bekleniyordu ancak görünüşe bakılırsa bu beklenti gerçeğe dönüşmeyecek.
Samsung kısa süre önce 64 megapiksel çözünürlüklü ISOCELL görüntü sensörünü tanıtmıştı. Yeni sensörün bir sonraki Galaxy Note modelinde kullanılacağı düşünülüyordu. Ancak gelen haberlere bakılırsa Galaxy Note 10 bu kamera donanımına sahip olmayacak.
Güney Koreli şirket kamera yetenekleri ile övgü toplayan akıllı telefonlar çıkarıyor. Bununla birlikte en son 64 megapiksellik ISOCELL sensörün yeni amiral gemisinde kullanılmayacak olması cihazın kamera kalitesi konusunda geride kalacağı anlamına gelmiyor.

Dört arka kameraya sahip olabilir

Galaxy S10, 48 megapiksel kameraya sahip değil ancak yine de 48 megapiksel kamerası olan akıllı telefonlardan daha iyi sonuç verebiliyor. Amiral gemisi telefondaki çok lensli kamera modülünün aynısı muhtemelen Galaxy Note 10'da da kullanılacak. Ayrıca cihazın dörtlü arka kamera sistemi ile geleceğine yönelik bilgiler var.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim