Anlık Bildirim

Samsung'un katlanabilir telefonu Galaxy X Ocak'ta, Galaxy 10 ise Şubat ayında gelebilir

Ortaya çıkan yeni sızıntıya göre, uzun bir süredir gündemde olan Samsung'un katlanabilir akıllı telefonu Galaxy X'in Ocak'ta, Galaxy 10'nun ise Şubat ayında gelecek. Tüm detaylar haberimizde.
Güvenilir sızıntı haberleriyle ünlü Ice Universe twitter hesabına göre Samsung, katlanabilir akıllı telefonu Galaxy X'i Ocak ayında, amiral gemisi modeli olan Galaxy S10'u ise Şubat ayında piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bu önemli iddianın Ice Universe tarafından ortaya atılması ise doğruluk ihtimalinin oldukça yüksek olduğunu gösteriyor.
Gelen bilgilere göre Samsung, katlanabilir akıllı telefon modeli Galaxy X'i Ocak ayında düzenlenecek olan CES 2019'da tanıtacak. Şirket amiral gemisi olan Galaxy S10'u ise Şubat ayındaki Mobil Dünya Kongresi 2019'da kullanıcılarıyla buluşturacak. Söylentiler gerçeği yansıtıyorsa, Samsung'un dünyanın ilk katlanabilir akıllı telefonunu Şubat ayında satın alabileceğiz.

Samsung Galaxy X ilk etapta az miktarda üretilecek

Şirketin Galaxy X adını vereceği öğrenilen katlanabilir akıllı telefonun ilk etapta 300 ila 500 bin adet arasında üretilmesi bekleniyor. Bu, Güney Koreli telefon üreticisinin cihazın pazarlanabilirliğini ölçmek için tercih ettiği stratejilerden biri olarak açıklanıyor.
Samsung yeni amiral gemisini ise Galaxy S9'da yaptığı gibi, önceki takvimlerine sadık kalarak Mobil Dünya Kongresi 2019'da tanıtması bekleniyor. Bundan da şirketin bu yılki Galaxy S9 ve S9+ modellerinin satış rakamlarının beklenen seviyelere ulaşmamasından endişe duyulmadığı anlamı çıkarılabilir. Zira ortaya çıkan bazı haberler, Samsung'un Galaxy S10'u bir ay erkene çekerek Ocak ayında tanıtması yönündeydi ve bu sayede de düşük satış rakamlarını telafi etmesi bekleniyordu.
Üç farklı varyantla gelecek olan Galaxy S10'un en büyük modelinin, iPhone X Plus'ın olası büyük ekranına alınan ani bir önlemle, ekran boyutunun 6.44 inçe çıkarıldığını sizlere daha önceki haberlerimizde duyurmuştuk. İki ezeli rakibin birbirlerinden geri kalmamak için bu tip radikal kararlar almalarına alıştık. Tek dileğimiz bu rekabetin gerek düşük fiyat gerekse de yüksek performans olarak bizlere yansıması.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim