Anlık Bildirim

Snapdragon 823'lü HTC 10 Mini eylül ayında gelebilir

HTC'nin yeni amiral gemisini tanıtmasına günler kala modelin mini versiyonuna ait detaylar gün yüzüne çıktı. HTC 10 Mini adındaki cihaz Snapdragon 823 ve 4GB RAM ile iddialı olacağa benziyor.
HTC'nin bu seneki tepe modeli HTC 10'un tanıtılmasına 2 haftadan az bir süre kala bu kez de bir mini model hakkında söylentiler dolaşmaya başladı. Tasarımından donanım bilgilerine kadar pek çok detayı şu ana kadar sızdırılan HTC 10'nun mini modeli performansıyla iddialı olabilir.
HTC içinden sızdırılan bilgilere yeni model HTC 10 Mini adını taşıyacak. 4.7 inç boyutlu muhtemelen Full HD bir ekrana sahip olacak telefonda Qualcomm'un Snapdragon 823 çözümü ve 4GB RAM miktarının yer alacağı belirtiliyor. İlk defa duyanlar için Snapdragon 823'den bahsetmek gerekirse SD820 gibi 4 adet Kyro çekirdeği barındıran yonganın çekirdek hızları 2.8 GHz'e yükseltilmiş durumda. Geçtiğimiz günlerde bilgiler sızan Xiaomi Mi Note 2 modelinde de yer alacağı iddia edilen yeni yongasetini ileriki dönemde daha da sık bir şekilde duyabiliriz.
Yüksek performanslı cihaz isteyip daha ufak ekran tercih edenlere yönelik geliştirilen modelin eylül ayında tanıtılması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6799 kez okundu.
19 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
htc, htc 10 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim