Anlık Bildirim

Snapdragon 845, 1.2Gbps indirme hızı sunan X20 modemle gelecek

Yayınlanan yeni bir rapora göre, Qualcomm'un bir sonraki üst düzey yonga seti Snapdragon 845, 1.2Gbps indirme hızı sunan X20 LTE modem içerecek. Detaylar haberimizde...
Geçtiğimiz ay, Snapdragon 845 yonga setinin Qualcomm'un bir sonraki üst düzey yonga seti olacağını ve yeni nesil premium akıllı telefonlara güç vereceğini ortaya koyan bazı raporlar yayınlanmıştı.
Samsung Galaxy S8 ve Samsung Galaxy S8+ bu yıl son teknoloji Snapdragon 835 yonga setiyle raflara çıkarken, ilk parti stokları tüketerek LG G6'yı Snapdragon 821'e mahkum bırakmışlardı. Ancak gelen yeni haberler, LG ve Qualcomm'un LG G7'de Snapdragon 845 yonga setinin yer almasını garanti altına alacak görüşmeler yaptıklarını ortaya koyuyor.
LinkedIn'de dün keşfedilen bir Qualcomm Kıdemli Personel Mühendisi'nin profiline göre, yonga üreticisi Snapdragon 845 yonga setine X20 LTE modemini dahil etmeye çalışlıyor. LTE Cat 18'i destekleyen modemin 1.2 Gbps'e kadar indirme hızı sunabildiğini belirtelim. 10nm FinFET sürecinde inşa edilen yonga, 2x20MHz şebeke bütünleştirmesi (carrier aggregation) kullanımı sayesinde 150Mbps'e kadar yükleme hızı sunabilecek.
Qualcomm, X20'nin 5G düşünülerek tasarlandığını ve modemin 5G teknolojisinin kullanımının ilerlemesine yardımcı olacağını umuyor. Birçok üretici bu yılın başlarında X20 modem örneklerini aldı. Bu da yonganın yeni Snapdragon 845'li telefonların piyasaya çıkacağı 2018'de ticarileşeceği anlamına geliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3670 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, lg ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim