Anlık Bildirim

Son SharePoint güncellemesi yeni özellikler ve modern bir arayüz getiriyor

Microsoft'un şirketler içerisinde etkileşimi arttırmayı hedefleyen yazılımlarından olan SharePoint, güncellenerek yeni özellikler ve taze bir arayüz kazandı. Detaylar haberimizde.
Ekiplerin ortak çalışmalarını desteklemek için sunucu tabanında çalışan SharePoint uygulaması, Microsoft tarafından güncellenerek sevimli hâle getirildi. Uygulamanın yeni görünümünü tıpkı Surface ürünleri ya da Office tanıtımları gibi gösterişli bir videoyla yapan Microsoft, SharePoint invasyonlarını sergiledi.
Renkli, sevimli ve çekici bir intranet web sitesi hâline gelen SharePoint, yeni bir logoya da sahip oldu. Office ailesinin logoları geçtiğimiz aylarda yenilenmişti ve bu trend diğer uygulamalara da sıçramıştı.
Bu hafta düzenlenen konferansta SharePoint için ana sayfalar özelliğini duyuran firma, tek sayfada şirket haberlerini, etkinliklerini, içeriklerini, videolarını ve hatta görüşmelerini bir araya getiriyor. Çalışanların birlikte hareket etmesini teşvik için kullanılan SharePoint, şimdiki görünümüyle buna ulaşmada çok daha şanslı konumda.

Geçen ay Terminal’in de yeni arayüzünü tanıtan Microsoft, araçlarını güzel hâle getirmek için tüm imkanlarını kullanıyor gibi görünüyor. Satya Nadella önderliğinde, Microsoft’un geleceği şimdilik parlak duruyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim