Anlık Bildirim

Sony Xperia 1 modeli yeni yazılım güncellemesi aldı

Akıllı telefon pazarında yeniden yükselmeye çalışan Sony, Xperia 1 modeli için yeni bir güncelleme yayınladı. Yazılım güncellemesi önemli kamera iyileştirmeleri getiriyor.
Yıllardır akıllı telefon pazarında istediği konuma gelemeyen ve bazı pazarlardan çekilmek zorunda kalan Sony, geçtiğimiz aylarda piyasaya sürdüğü Xperia 1 modeli için önemli sayılabilecek bir yazılım güncellemesi yayınladı.

Önemli kamera iyileştirmeleri var

Xperia 1'e gelen yeni güncelleme cihazın kamerası için daha iyi resim kalitesi, zoom iyileştirmeleri vaat ederken, ayrıca optimize edilmiş bir kamera arayüzü ve daha istikrarlı bir çekim deneyimi sunuyor. Ek olarak Bluetooth kulaklık bağlantısında da iyileştirmeler sunan bu güncelleme pil ömrüne de az da olsa olumlu katkıda bulunuyor.
Güncelleme cihazınızı 55.0.A.6.56 sürümüne yükseltirken, getirdiği güvenlik ekleriyle Xperia 1 akıllı telefon Eylül 2019 düzeyine yükselmiş oluyor. Sony'nin bu güncellemeyi dağıtmaya başladığını ve cihazınıza gelmesinin biraz süre alabileceğini de belirtmeden geçmeyelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim