Anlık Bildirim

Sony Xperia 2 görselleri karşınızda

Sony’nin bir sonraki amiral gemi modeli Xperia 2 görselleri internete sızdırıldı. Boyutları biraz daha küçülen Xperia 2 yine uzunlamasına yapısı ile dikkat çekiyor.

Sony’nin yeni amiral gemisi Xperia 1, 1000$ civarındaki fiyatıyla henüz piyasaya çıkmak üzereyken devam modeli şimdiden sızmış durumda. Yeni model boyutları biraz daha küçük boyutlara sahip olacak.

Sony Xperia 2 özellikleri

Xperia 1 modeli 21:9 sinematik ekranı nedeniyle uzun bir profil çiziyordu. Bu bakımdan oldukça eleştirilmişti. Xperia 2 ise boyutları 6.1 inçe çekiyor. 158 x 68.3 x 8.3 mm ölçüler ile bir miktar daha küçülmüş ve tutması daha kolay hale gelmiş. Bununla birlikte uzun profil devam ediyor. Xperia 1 modeli 6.5 inçlik ekran ve 167 x 72 x 8.2 mm ölçülere sahipti.

Sony yine çentik tasarımına uzak kalmış ve alt-üst kenarlarda ince sayılabilecek çerçevelere yer vermiş. Alüminyum alaşıma sahip olan model USB Tip-C girişi barındırıyor. Arka kısımda ise üçlü kamera dikkat çekiyor.

Xperia 2 ile ilgili henüz net bilgiler yok ancak Snapdragon 855 yonga seti kesin gibi. Ayrıca kamera setinin de Xperia 1 ile aynı olacağı tahmin ediliyor. Diğer taraftan 5G uyumlu bir versiyon ihtimali da yüksek. İlk nesil yeni piyasaya çıkacağı için Xperia 2 en erken sonbahar döneminde piyasada olacaktır.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10442 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony, sony xperia 2 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim