Anlık Bildirim

Sony Xperia XA3'ün nasıl bir ekranla geleceği ortaya çıktı

Akıllı telefon pazarında istediği noktaya bir türlü gelemeyen Sony'nin yakında piyasaya sürmeye hazırlandığı Xperia XA3 modelinin çentiksiz ekran detayları ortaya çıktı.
Japon elektronik devi Sony, yıllardır akıllı telefon pazarında istediği ivmeyi yakalamış değil. Kullanıcılar tarafından estetik olmayan cihazlar tasarladığı gerekçesiyle sık sık eleştiriler alan şirket yeni akıllı telefon modellerini tanıtmaya hazırlanıyor.

Sony çerçeveli tasarıma devam ediyor

Akıllı telefon sektörünün bir bütün olarak çentikli ekran stiline kaydığını ve piyasada 18:9 en boy oranına sahip cihazların çoğaldığını söylemek mümkün. Bazı şirketler bunu 18:5:9 ve 19:9 en boy oranına çekseler de Sony, yaklaşan Xperia XA3 modeli için daha uzun bir ekran olan 21:9 en boy oranını tercih etmiş durumda.
Sony yeni akıllı telefon modelinde çentikli veya ekrana gömülü bir kamera modelini tercih etmemiş. Bunun yerine klasikleşmiş olan çerçeveli bir tasarım anlayışı devam ettiğini de belirtelim. Xperia XA3 5.9 inç ekran, çift arka kamera, USB Type-C bağlantı noktası ve parmak izi sensörüne sahip olacak. 3.500 mAh pil kapasitesi sunan cihazın 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanı ile satışa sunulması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5764 kez okundu.
17 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony xperia xa3, sony ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim