Anlık Bildirim

Sony mobil oyun şirketi açıyor

Playstation markası ile oyun dünyasına damgasını vuran Sony şimdi de mobil oyun pazarına ciddi şekilde el atmayı planlıyor. Firmanın ünlü karakterleri mobil dünyaya adım atabilir.
Sony mobil oyun şirketi açıyor Tam Boyutta Gör

Sony oyun dünyasına Playstation markası ile unutulmaz bir şekilde damgasını vurdu. Şu sıralar Playstation VR üzerinde çalışarak konsol tarafında sanal gerçeklik teknolojisine tek büyük yatırım yapan şirket olan Sony mobil pazarı da gözardı etmiyor. 
Açıklamalara göre Sony tarafından kurulacak ForwardWorks adlı şirket Playstation'ın ikonik karakterlerini ve isimlerini tam kapsamlı oyunlar olarak mobil platforma taşıyacak. Yani mobil platformlarda yeni bir God of War oyunu görebiliriz. Hatırlarsanız daha önce God of War: Betrayal adlı mobil bir oyunla karşılaşmıştık.
1 Nisan'dan itibaren Sony Computer Entertainment'in adı Sony Interactive Entertainment olarak da değişecek. Anlaşılan firmanın stratejisinde de önemli değişikliklerle karşılaşacağız. Nintendo'dan sonra Sony'nin de mobil dünyaya el atması oyun dünyasındaki gidişata da ciddi şekilde ışık tutuyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim