Anlık Bildirim

Sony'nin yeni giriş seviyesi modeli Xperia L3'ün render görüntüleri sızdı

Japon elektronik devi Sony'nin önümzüdeki dönemde piyasaya sürmeye hazırlandığı yeni giriş seviyesi akıllı telefon modeli Xperia L3'ün render görüntüleri ortaya çıktı.
Mobil Dünya Kongresi'nin başlamasına sayılı günler kala Japon teknoloji şirketi Sony'nin akıllı telefonları ile ilgili sızıntılar da çoğalmaya başladı. En son ortaya çıkan görseller şirketin giriş seviyesi modeli olan Xperia L3'ün detaylarını ortaya koyuyor.

225 dolardan satışa sunulacak

Sızdırılan render görüntüleri tıpkı Ocak ayındaki Sony XA3 ve XA3 Ultra'nın sızan ilk görselleriyle benzeşiyor diyebiliriz. Xperia L3, XZ4 ve XA3 modellerinde olması beklenen "CinemaWide" ekrana sahip değil. 18:9 en boy oranında 5.7 inç ekranı olan cihazın HD+ (720p) çözünürlük sunacağı belirtiliyor. 13 MP + 2 MP çift arka kamera ile gelecek olan cihazın ön kamerası ise 8 MP çözünürlükte olacak.
3.300 mAh batarya, 32 GB dahili depolama ve 2 GB RAM ile gelmesi beklenen cihazın Android Oreo 8.1 işletim sistemi ile kutudan çıkacağı belirtiliyor. 3.5mm kulaklık girişi ve USB Type-C gibi bağlantı noktaları sunacak olan cihazın 225 dolardan satışa sunulması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim