Anlık Bildirim

Sony'den Marshmallow güncellemesine özel tanıtım videosu

Hafta başı itibariyle Xperia Z5, Xperia Z3 Plus ve Z4 Tablet modellerine Android Marshmallow güncellemesi dağıtmaya başlayan Sony, yayınladığı yeni bir video ile güncellemenin detaylarını tanıttı.
Pazartesi günü itibariyle sizlere haberimizde de belirttiğimiz üzere global olarak Xperia Z5 serisi cihazlarına Android 6.0 Marshmallow sürümünü dağıtmaya başlayan Sony, onun hemen ardından Xperia Z3 Plus ve Z4 Tablet modellerine de güncellemeyi dağıtmaya başladı.
Android'in getirdiği Doze modu ve uygulama izinleri gibi yeniliklerin yanında Sony'nin kendi yeniliklerini de barındıran güncelleme 32.1.A.1.163 yapı numarasını taşıyor. Güncellemeyle gelen yeniliklerin daha rahat anlaşılması için bir tanıtım videosu hazırlayan Japon firma, hazırladığı videoyu YouTube kanalı üzerinden yayınlamış durumda.
Google'ın Android 6.0 Marsmallow sürümüyle işletim sistemine kazandırdığı uygulama izinleri ve gelişmiş paylaşma seçeneklerinin gösterildiği videoda Sony'nin güncellemeyle birlikte sunduğu yenilenen kamera uygulaması ve geliştirilmiş metin yönetimi de tanıtılanlar arasında. Sony'nin yeni güncellemeyle Xperia cihazlarınıza neler kazandıracağını aşağıdaki videodan öğrenebilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4193 kez okundu.
13 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony, xperia z5 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim