Anlık Bildirim

Sürgülü kameraya sahip Lenovo Z5 Pro'nun tanıtılacağı tarih belli oldu

Çinli akıllı telefon üreticisi Lenovo, çentiksiz ve tam ekran beklenen Z5 modeli ile hayal kırıklığına uğratmıştı. Şirket şimdi gerçek tam ekranlı bir akıllı telefonunu tanıtmaya hazırlanıyor.
Hatırlayacağınız üzere birkaç ay önce Lenovo, gizemli afişler yayınlayarak çentiksiz ve tam ekranlı bir telefon piyasaya süreceğini ima etmişti. Ama beklenen olmadı ve şirket çentikli bir ekrana sahip olan Lenovo Z5'i tanıttı. Kullanıcılarında hayal kırıklığına neden olan Lenovo şimdi işleri düzeltme peşinde.

Tam ekranlı bir akıllı telefon olacak

Şirket 1 Kasım tarihinde yeni bir amiral gemisi modelini tanıtacağını duyurdu. Yayınlanan afişte bu telefonun gerçekten tam ekran olacağı ve sürgülü bir kamera sistemine sahip olduğuna dikkat çekiliyor.
Lenovo Group Başkan Yardımcısı Chang Cheng'in kişisel Webio hesabından paylaştığı Z5 Pro duyurusu, cihaz hakkında çok fazla detay vermiyor ancak oldukça iddialı bir şekilde geldiğini söyleyebiliriz. Bakalım Lenovo Z5 Pro, geçtiğimiz aylarda şirket CEO'sunun elinde tuttuğu cihazla aynı mı olacak? Hep beraber bekleyip göreceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim