Anlık Bildirim

Tesla otomobillere Spotify, Netflix ve YouTube desteği geldi

Elektrikli otomobil şirketi Tesla, araçları için yeni bir güncelleme yayınladı. Otomobillere Spotify, Netflix ve YouTube desteği getiren bu güncellemeyle araçlar artık uzaktan çağrılabiliyor.
Elon Musk'ın Tesla şirketi, elektrikli otomobiller için yeni bir yazılım güncellemesi yayınladı. Bu güncelleme araçlara Smart Summon da olmak üzere birçok yenilik getiriyor.

Smart Summon özelliği dikkat çekiyor

Yeni "Tesla Theatre" özelliği, Model S, Model X ve Model 3 araç sahiplerinin, araçların merkez ekranlarından video akışı için Netflix, YouTube ve Hulu (veya Live TV'li Hulu) hesaplarına bağlanmalarını sağlıyor. Bununla birlikte, güvenlik nedeniyle video akışı özelliklerinin yalnızca Tesla'nın park halindeyken çalıştığını da belirtelim.
Tesla'nın Sürüm 10.0 yazılım güncellemesi, sürücülerin ve yolcuların melodilerle birlikte şarkı söylemelerine izin veren yeni bir Karaoke özelliği ve birden fazla dili destekleyen bir şarkı sözleri kütüphanesini de içeriyor. Tesla ayrıca tüm Model 3 Standard Range Plus ve Standard Range araçlarında tarayıcı erişimine de izin vermiş durumda. Güncelleme ile gelen bir diğer yenilik de Smart Summon. Bu özellik de otonom sürüş yeteneğine sahip Tesla otomobillerin, otoparktan çıkıp sürücüsünün olduğu yere gitmelerini sağlıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim