Anlık Bildirim

Turkcell şebeke adını 'EvdeHayatVar' olarak değiştirdi

Şebeke adını "Evde Kal TR" olarak değiştiren Vodafone'dan sonra Turkcell de halkı evden çıkmamaya teşvik etmek adına şebeke adını "Evde Hayat Var" olarak değiştirdi.
2019-nCoV veya Covid 19 olarak bilinen, popüler ismiyle yeni tip koronavirüs ülkemiz de dahil olmak üzere tüm dünyada yoğun endişeye sebep oluyor. Dünyanın her yanında sağlık kuruluşları virüsün yayılmasını engellemek amacıyla halkı sosyal izolasyona teşvik ediyor.
Bu hareketi daha geniş kitlelere yayabilmek, halkı bilinçlendirmek adına pek çok sosyal medya platformu, mobil uygulama, televizyon kanalı ve çok daha fazlası yayınlarında evde kalmayı destekleyen ifadelere yer veriyor.
Bunlardan bir tanesi de ülkemizde hizmet veren mobil operatörlerden Vodafone'du. Vodafone, kısa zaman önce telefonların üst köşesinde yer alan şebeke adını "Evde Kal TR" olarak değiştirdi Artık Vodafone müşterilerinin akıllı cihazlarında operatör adı olarak “vodafone TR” ibaresi yerine “#EvdeKal TR” hashtag’i yer alıyor.
Vodafone'dan sonra Turkcell de bu akıma katıldı ve şebeke adını "EvdeHayatVar" olarak değiştirdi.
Eğer Turkcell kullanıcısıysanız ve cihazınızın şebeke adı henüz değişmediyse cihazınızı bir kaç saniyeliğine uçak moduna almak ve daha sonra uçak modunu kapatmak sorununuzun ortadan kalkmasını sağlayabilir. Eğer bu yöntem işe yaramaz ise telefonunuzu açıp kapatmayı veya SIM kartınızı takıp çıkartmayı da deneyebilirsiniz. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12615 kez okundu.
24 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
turkcell, vodafone ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim