Anlık Bildirim

Türkiye fiyatının altına satın alabileceğiniz 7 bilgisayar bileşeni

Ülkemizdeki fiyatlarına göre Amazon'da çok daha uyguna satılan 7 adet bilgisayar bileşenini sizin için derledik. Listemizde işlemci, anakart, monitör, ses kartı, hoparlör ve daha fazlası var.

Türkiye fiyatının altına satın alabileceğiniz 7 bilgisayar bileşeni Tam Boyutta Gör

Son zamanlarda artan Bitcoin madenciliği ve yüksek dolar kurunun bir etkisi olarak ülkemizde satılan bilgisayar bileşeni fiyatlarında ciddi bir artış meydana geldi. Yeni bilgisayar toplamak veya sahip olduğu sistemi geliştirmek isteyen pek çok kullanıcı, yüksek fiyatlardan dolayı endişeli.


Yükselen fiyatlara bir çözüm yöntemi olarak siparişi yurt dışı sitelerden verebilirsiniz. Yabancı alışveriş siteleri arasından ürün sonrası destek ve gönderim hızı bakımından Amazon öne çıkıyor.


Amazon'da satılan ve Türkiye fiyatına göre çok uyguna getirebileceğiniz ürünleri sizler için derledik.


Ryzen 7 1800X


14 nm ZEN çekirdek mimarisi üzerine kurulu Ryzen 7 1800X, sunduğu yüksek performans ve geniş hız aşırtma imkanı sayesinde oyuncuların dikkatini çekmiş durumda.


Core i5-7600K


Elindeki Kaby Lake işlemcileri tüketmeye çalışan Intel, Core i5-7600K'nın fiyatında makul bir indirime gitmiş.


Intel'in i7 7820X işlemcisi ile kafa kafaya tutulan Ryzen 7 1800X rakibine nazaran daha makul fiyat/performans oranına sahip.

Ürüne göz atmak için tıklayın

Be Quiet Pure Rock Slim İşlemci Fanı

Amazon'da en çok satan işlemci fanı olan bu ürün, ülkemizdeki fiyatına göre çok daha uygun bir fiyat etiketine sahip. Be Quiet Pure Rock Slim, sessiz çalışan mimarisi ve hemen hemen tüm işlemci soketlerine uygun yapısı ile öne çıkıyor.

Creative Sound Blaster Z Ses Kartı

Blaster Z, ülkemizde de Amazon'da da çok tercih edilen modellerden birisi. Kutu içerisinden çıkan mikrofonu ve Stüdyo kalitesindeki kulaklıkları destekleyen, 600 Ohm’a kadar çıkabilen empedans değeri ile dikkat çekiyor.
Türkiye fiyatının altına satın alabileceğiniz 7 bilgisayar bileşeni
 

Asus ROG Strix GTX 1070 8 GB

Asus'un ROG Strix tasarımlı GTX 1070 modeli üstün özelliklere sahip. Ürünün inceleme videosunu aşağıdaki bağlantıdan bulabilirsiniz:

Ürüne göz atmak için tıklayın - Bu ürünün Türkiye'ye gönderimi yok gibi gözükebilir. Merak etmeyin, sepete ekleyip adres seçimine gittiğiniz zaman Türkiye'ye gönderiminin olduğunu göreceksiniz.


Samsung U28E590D 28 inç Monitör

Üst seviye monitör arayışında iseniz Samsung U28E590D monitörü, Türkiye fiyatına göre makul seviyelerde. Samsung'un yeni nesil teknolojilerini barındıran bu modeli 4K UHD çözünürlüğünde. LED aydınlatma teknolojisine sahip olan monitör, AMD FreeSync teknolojisini destekliyor.

Ürüne göz atmak için tıklayın


Edifier R1700BT Bluetooth Hoparlör


Bilgisayarın yanına şık ve kaliteli bir hoparlör konumlandırmak isterseniz Edifier'ın R1280T modelini tavsiye ediyoruz.


Dijital Sinyal İşleme (DSP) ve Dijital Gerçeklik Oluşturma (DRC) teknolojilerine sahip bu hoparlör ile müzik ve sinema deneyiminizi arttırabilirsiniz. Dilerseniz Bluetooth destekli versiyonu da satın alabilirsiniz.

Ürüne göz atmak için tıklayın


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9323 kez okundu.
36 kişi, toplam 37 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
bilgisayar, amazon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim