Anlık Bildirim

Uzman çavuşun hayatını cebindeki iPhone'u kurtardı

Nusaybin'de görev yapan Uzman Çavuşumuz terör örgütünün saldırısında yaralandı. Kurşun, Uzm. Çavuş Mustafa Bozok'un cebindeki telefona isabet ederek etkisini kaybetti ve ciddi bir yaralanma önlendi.
Uzman çavuşun hayatını cebindeki iPhone'u kurtardı
 
Doğuda artan terör olayları nedeniyle geçici olarak bölgeye gönderine Mustafa Bozok isimli Jandarma Uzman Çavuş, dün akşam Nusaybin'de yaşanan çatışmayı şans eseri ufak bir yara ile atlattı. Çatışma sırasında terör örgütü tarafından açılan ateş Uzm. Çavuşumuzun cebine isabet etti, askerimizin cebindeki telefon gelen kurşun darbesinin çoğunu emdi ve büyük bir yaralanmayı önledi.
Daha önce Diyarbakır'ın Sur ilçesinde, ardından ise Şırnak'ın Silopi ilçesin de görevini icra eden Mustafa Bozok şimdi ise Mardin'in Nusaybin ilçesinde teröristlerle çatışıyor. Dün akşam yaşanan olayda kurşun askerimizin sağ bacağının üst kısmına isabet etti. Akıllı telefon kurşun darbesi sonrası parçalanarak kullanılmaz hale geldi. Yayınlanan fotoğrafta da kurşunun isabet ettiği bölge net bir şekilde görülüyor.
Askerimiz yaşanan ufak çaplı yaralanmanın ardından Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bozok'un tedavisi devam ediyor ve hayati bir riski bulunmuyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12027 kez okundu.
67 kişi, toplam 68 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim